Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Sittard (JvK/10.00 uur)

Datum nieuwsfeit: 30-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Sittard 30-07-2001

Politieberichten district Sittard (JvK/10.00 uur)

Sittard, straatroof
Een 50-jarige inwoner van Sittard en diens echtgenote zijn afgelopen nacht het doelwit geweest van twee amateur straatrovers. De beide echtelieden liepen omstreeks 00.10 uur over het Tempelplein toen twee mannen met een bivakmuts en een nylonkous over de kop op hun af kwamen gelopen. een van hen had een vuurwapen in zijn handen. Beiden eisten de portemonnees van het echtpaar. De vrouw was hier niet van onder de indruk en liep gewoon door. De mannelijke helft van het echtpaar begon om hulp te roepen. Dit bracht de twee straatrovers danig in verwarring waarna ze het op een lopen zetten, zonder buit wel te verstaan.

Sittard, ingebroken
De bewoonster van een woning aande Marijkelaan werd maandagmorgen omstreeks 04.00 uur uit haar slaap gerukt door enkele harde klappen gevolgd door glasgerinkel. Toen ze poolshoogte ging nemen ontdekte ze dat er aan de achterzijde van haar woning op de benedenverdieping een ruit was vernield. Van een tafel werd een rugzakje met inhoud gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie