Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

E92plus levert Managed Email Security Service 'SkyScan'

Datum nieuwsfeit: 30-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

E92PLUS

e92plus levert Managed Email Security Service 'SkyScan'

30 juli 2001

e92plus levert Managed Email Security Service 'SkyScan' (powered by MessageLabs)

e92plus heeft haar portfolio versterkt met de SkyScan service van MessageLabs. De SkyScan service neemt binnen het bestaande security portfolio een belangrijke plaats in en vormt een van de key produkten binnen e92plus security portfolio.

e92plus is als Managed Service Provider (MSP) gespecialiseerd in Internet level email content filtering. Het revolutionaire SkyScan portfolio beveiligt klanten tegen de bedreiging van virussen, unsolicited mail, schadelijke content en porngraphics. Het SkyScan portfolio bestaat uit AntiVirus, AntiSpam en PornFiltering.

De in- en outbound email wordt buiten het netwerk van de klant gescand door 4 scanners (McAfee, F-Secure, Vfind en Skeptic(tm)). Skeptic scant op basis van virusgedrag en -techniek de email en creeert virus-DNA om nieuwe, onbekende virussen te traceren en te blokkeren. De scanners worden elke 10 minuten ge-update om de hoogste kwaliteit te waarborgen

Op basis hiervan biedt MessageLabs de SkyScan AV-service aan met een 100% virusvrije garantie.

De SkyScan service traceerde en blokkeerde - pro aktief - onder meer: Melissa, Lovebug, LoveLetter, AnnaKournikova, Homepage, Magistr en SirCam virus.
De gebruikers van SkyScan hebben nog nooit een virus ontvangen en verstuurd.

MessageLabs werkt samen met 's werelds grootste Service Providers, Carriers en Security resellers in Engeland, Duitsland, Benelux, Azië en Amerika. MessageLabs heeft klanten als Fujitsu, Rentokil, Vodafone, Bank of England, KLM, the London Stock Exchange en Manpower. MessageLabs is opgericht in Januari 2000 en onderdeel van de Star Technology Group, met wereldwijd meer dan 300 medewerkers.

e92plus eSecurity
Postbus 76
1180 AB Amstelveen
Tel +31 (0) 20 345 54 15
Fax + 31 (0) 20 345 32 99
Web www.e92plus.com
Email (hans.maatkamp@e92plus.com)

30 jul 01 12:17

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie