Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Oss

Datum nieuwsfeit: 31-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Oss 31-07-2001
Politiebericht district Maasland

MAN AANGEHOUDEN, Oss

Maandagavond is een 28-jarige man uit Oss aangehouden. Bij de politie was een melding binnen gekomen dat een man ruzie aan het maken was bij een auto aan de Spieghelstraat in Oss. Toen politiemensen ter plaatse kwamen, keerde de man zich tegen deze politiemensen. Daarbij bedreigde hij hen. Hierop is de man aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten.

BROMFIETS GESTOLEN, Oss

Maandagavond is vanaf de Lievekamplaan in Oss een zwarte Malaguti Fire Fox bromfiets gestolen. Het verzekeringsnummer van de bromfiets is BGG-669.

INBRAAK BEDRIJF, Oss

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een bedrijf aan de Euterpehof in Oss. Een ruit werd vernield waardoor men binnen kon komen. In het bedrijf werden enkele kasten opengebroken, waaruit een onbekend geldbedrag werd gestolen.

INBRAAK WONING, Oss

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een woning aan de Staring straat in Oss. Een raam van de woning werd opengebroken. Alle kasten werden doorzocht. Een portemonnee en twee kistjes werden gestolen.

MAN AANGEHOUDEN VOOR AUTO-INBRAAK, Oss

Maandagmorgen is een 31-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Door de bemanning van een ambulance werd gezien dat de man op de Heschepad in Oss aan het inbreken was in een auto. De bemanning van de ambulance kon de man aanhouden. Een tweede persoon wist te ontkomen. De man is overgedragen aan de politie en voor verder onderzoek ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie