Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vindhetsnel.com is de voortzetting van Vind.het

Datum nieuwsfeit: 31-07-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

'Vindhetsnel.com' is een handige overzichtelijke website, waarin gebruikers direct trefwoorden in kunnen geven om te zoeken in allerlei naslagwerken op het internet, zoals het telefoonboek, een metazoekmachine, de NS reisplanner, een routeplanner, het postcodeboek, woordenboeken enzovoort. Naast de uitgebreide startpagina's zijn er speciale pagina's rond thema's als muziek, reizen en taal.

De resultaten van zoekacties worden getoond in aparte pagina's in een nieuw scherm, zodat de 'Vindhetsnel.com' beschikbaar blijft in de achtergrond. De website bevat geen tijdrovende scripts, geen overbodige plaatjes, maar optimale functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Gemaakt om dagelijks te gebruiken, als opstartpagina of handige ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie