Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

25.000 Gulden voor Rotterdamse allochtone theatermakers

Datum nieuwsfeit: 31-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Uitwisseling jonge allochtone theatermakers Rotterdam-Baltimore

(31-7) Het College van B. en W. heeft uit het budget Externe Betrekkingen een eenmalige bijdrage van fl. 25.000,- ( 11.344,51) toegekend aan theater Lantaren/Venster voor een uitwisseling van jonge allochtone theatermakers uit Rotterdam en Baltimore in juli en september 2001.

Het gaat om een uitwisseling en samenwerking tussen de Rotterdamse theatergroep The Mamyo Players uit het Oude Westen en de theater- en dansgroepen Sankofa en The Arena Players met een vergelijkbare achtergrond en uit vergelijkbare buurten in Baltimore.

De Rotterdamse groep The Mamyo Players was van 15 tot en met 25 juli in Baltimore. De groepen uit Baltimore komen van 15 tot en met 25 september naar Rotterdam. Dan zijn The Mamyo Players, samen met Lantaren/Venster, multicultureel centrum Odeon en de SKVR gastheer. De groepen uit Baltimore geven hier overdag workshops, die zijn ontwikkeld in samenwerking met de SKVR. `s Avonds zijn er optredens in Odeon en Lantaren/Venster en in verschillende wijkaccommodaties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie