Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Q4matics scant e-mailverkeer op computervirussen

Datum nieuwsfeit: 31-07-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Q4MATICS

Q4matics scant e-mailverkeer op computervirussen

Tilburg, 31 juli 2001-Als reactie op de toename van computervirussen en de daaruit voortkomende schade voor bedrijven heeft Q4matics, leverancier van internet- oplossingen, haar hostingdienst uitgebreid met virusscanning. De hostingdienst omvat het plaatsen van websites op het internet en het faciliteren van e-mailverkeer.

Bedrijven maken steeds meer gebruik van e-mail. Het verzenden van e-mail berichten is immers snel en gemakkelijk. Helaas is er ook een verhoogd risico voor besmetting met computervirussen. Het merendeel van de virussen wordt per e-mail verspreid. Computervirussen kunnen ernstige schade aan bedrijfsgegevens toebrengen. De schade ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie