Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Infotec druksysteem vergelijkbaar met Heidelberg Digimaster

Datum nieuwsfeit: 31-07-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Danka introduceert twee (ver)nieuw(d)e hoogvolume systemen van Infotec samen met een nieuwe controller van Electronics for Imaging

Woerden, 31 juli 2001- Infotec presenteert de nieuwe 4850eMF en de 4105eMF, opvolgers van de 4850 en de 4105 MF. Infotec heeft met deze systemen vooruitgang geboekt wat betreft kwaliteit.

De verbeterde afdrukkwaliteit wordt behaald door de toepassing van een nieuwe tonerformule en een kleinere developer carrier. Resultaat van de 30% kleinere tonerdeeltjes en de 20% kleinere developer carrier biedt vele kwaliteitsvoordelen. De belangrijkste zijn: het afdrukken van betere halftonen, betere fijne lijnen en egaal zwarte ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie