Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NWQ neemt activiteiten 'brands-on-the-web' over

Datum nieuwsfeit: 01-08-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten


Afzender: (info@presshere.nl)

Contactpersoon: H. Van den Berghe

NWQ NEEMT ACTIVITEITEN BRANDS-ON-THE-WEB OVER

Datum: 13 juli 2001

NWQ NEEMT ACTIVITEITEN BRANDS-ON-THE-WEB OVER

NWQ integreert klantloyaliteit en merkpositionering

Op 1 augustus 2001 neemt NWQ, het bureau dat Jan Lantink ruim twee jaar geleden oprichtte, de activiteiten van Brands-on-the-web.com op het gebied van merkpositionering en merkenportfolio-vraagstukken over.

NWQ -lees New Cue- is een adviesbureau op het gebied van innovatie in strategie en marketing, met de klant en zijn veranderende behoefte als uitgangspunt.

Jan Lantink: "In theorie is het in elkaar voegen van klantdenken en merkdenken natuurlijk niet nieuw. In de praktijk echter houden accountmanagers zich met de klant bezig, en richten communicatiemanagers zich op merk en communicatie. En hebben IT-ers zich gestort op wat zij customer relationship management noemen. Ook in de top van organisaties wordt er weinig gecoördineerd tussen de beide beleidsgebieden. Daardoor laten ondernemingen veel geld liggen."

NWQ, dat werkt voor toonaangevende ondernemingen en not-for-profit organisaties, heeft een aanpak ontwikkeld waarin het vergroten van klantwaarde en het versterken van merkwaarde zijn geïntegreerd. De door Brands-on-the-web toegepaste systematieken passen daar uitstekend in.

Brands-on-the-web blijft als bureau bestaan, en zal zich verder ontwikkelen als een bureau voor interim-management en speciale projecten, met name op het gebied van internet-toepassingen in marketing, een gebied dat zich in een relatieve crisis bevindt.


Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie