Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland

Datum nieuwsfeit: 01-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: District Zuid 1-08-2001 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Fietsster gevallen
ALMERE Dinsdagmiddag is op de Oorweg een 62-jarige vrouw gevallen met haar fiets. Waarschijnlijk nam ze de bocht te krap en heeft met haar voorwiel de trottoirband geraakt. Ze gaf aan pijn te hebben in haar heup en is per ambulance overgebracht naar het Flevoziekenhuis.

Brandend hooi op A6
ALMERE Dinsdagavond kwam een melding binnen van een automobilist die nabij de A6 iets zag branden. Het bleek te gaan om een brandende hooibaal. De brandweer heeft het hooi uit elkaar getrokken en geblust.

Rijden onder invloed
ALMERE Dinsdagnacht is op een busbaan bij het Weerwatergebied een 56-jarige automobilist uit Hilversum aangehouden voor rijden onder invloed. Surveillerende agenten hadden hem in zijn auto met draaiende motor en groot licht op de busbaan zien staan. Op het politiebureau blies hij 840 ug/l (1,91promille). Hij is ter ontnuchtering ingesloten en zijn rijbewijs is ingevorderd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie