Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Directeur Lucent-Nederland naar Pecoma Informatica

Datum nieuwsfeit: 01-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PECOMA

Arie van Leusden naar Pecoma / directeur Lucent-Nederland naar

Sinds 1 augustus is Arie van Leusden (57) algemeen directeur van Pecoma Informatica bv. Hiervoor was hij algemeen directeur van Lucent-Nederland. Van Leusden heeft Pecoma de afgelopen jaren goed leren kennen als lid van de Raad van Advies van deze middelgrote ICT-organisatie. 'Met mijn ervaring en IT-achtergrond zie ik het als een uitdaging om de komende jaren een substantiële bijdrage te leveren aan de groei en winstgevendheid van Pecoma'.

De afgelopen vier jaren werkte Arie van Leusden voor Lucent Technologies als algemeen directeur van Lucent-Nederland. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor de Noord-Europese landen. Onder zijn leiding hebben deze activiteiten en de omzet in deze regio 's zich gunstig ontwikkeld.

Pecoma is een ICT-dienstenleverancier met ruim 400 ICT-professionals. Sinds 1984 wordt gewerkt voor Nederlandse 'top 200' bedrijven in de financiële sector, telecommunicatie, media, industrie en handel. Pecoma is actief op het gebied van systeemoptimalisatie en webenabling (onder andere middleware en kennistechnologie), managementinformatiesystemen, implementatie en beheer van applicaties en netwerken (onder andere server-based computing), en communicatie met nieuwe media. De organisatie is gevestigd in Amsterdam, Groningen en Eindhoven.

Arie van Leusden is zijn loopbaan bij IBM Nederland begonnen, waar hij 25 jaar werkte onder meer als lid van het Nederlandse directieteam in de functie van Director of Sales & Marketing. Hij is tevens algemeen directeur geweest bij Digital Equipment Nederland en Triple P.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie