Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vanco introduceert packaged network solutions

Datum nieuwsfeit: 01-08-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Persbericht


1 augustus 2001


Het hele netwerk in één hand
~ Vanco biedt allesomvattend netwerkservice-pakket ~

Vanco, de toonaangevende onafhankelijke aanbieder van internationale netwerkoplossingen, biedt vanaf heden Packaged Network Solutions (PNS) aan; een wereldwijde, allesomvattende oplossing voor netwerken. Het servicepakket van de netwerkspecialist houdt rekening met alle aspecten van het WAN-dataverkeer: zo biedt het zowel hoogwaardige oplossingen voor netwerk- en prestatie-management, als de mogelijkheid om losse servicemodulen, zoals e-security, toe te voegen.

Naar aanleiding van de behoeften en eisen van de specifieke klant maakt Vanco aanpassingen in de losse modules waaruit PNS is opgebouwd, waardoor elke klant een op maat gesneden oplossing wordt geboden. Bedrijven kunnen zo gebruik maken van verschillende technologieën en carriers, zonder daarbij het beheer van een dergelijk complex netwerk voor hun rekening te hoeven nemen. Voor de eerste maal hebben bedrijven hiermee de mogelijkheid alle relevante netwerkservices aan één volledig verantwoordelijke, externe partner uit te besteden.

"Onze onafhankelijkheid van infrastructuur- en technologie aanbieders, maakt dat we ons geheel op de behoeftes van de klant kunnen richten," onderstreept Marcel Vrieling, Managing Director van Vanco. "Wanneer je de optimale oplossing wilt bieden, is onafhankelijkheid een absolute noodzaak."

De flexibiliteit die Vanco biedt, levert de klanten dubbel voordeel op: enerzijds ontvangen zij maatwerk, aangepast aan de specifieke wensen van de klant, anderzijds laat Vanco haar klanten, door middel van flexibele overeenkomsten met de aanbieders, profiteren van positieve ontwikkelingen in de netwerkmarkt op het gebied van prijs en technologie. Met het oog op de recente ontwikkelingen op de carrier-markt, kan dit grote financiële voordelen opleveren voor klanten van Vanco.

Bij netwerkbeheer stelt Vanco een goede relatie met de klanten voorop. Een proactieve, continue service garandeert de voortdurende controle van de specialisten van Vanco over de netwerken van haar klanten. Om te zorgen dat de klanten continu op de hoogte kunnen blijven, biedt Vanco hen de mogelijkheid 24 uur per dag online informatie in te winnen over de actuele netwerkprestaties.

Vanco betreedt met haar PNS een snel groeiende markt. Volgens een onlangs gepubliceerd rapport van het marktonderzoeksbureau Infonetics Research* zullen wereldwijd de bestedingen aan VPN's en de daarmee samenhangende diensten tot het jaar 2005 met ongeveer 275 procent stijgen tot $48 miljard. 46 Procent van de ondervraagde ondernemingen gaf in dat onderzoek te kennen van plan te zijn bij de opzet van een VPN onderdelen of het gehele beheer uit te besteden aan een externe serviceaanbieder.

(391 woorden)


* User Plans for VPN Products and Services 2001, Infonetics Research
BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Vanco
Vanco is wereldwijd een toonaangevende aanbieder van internationale netwerkoplossingen die additionele diensten toevoegt aan grote nationale en internationale communicatienetwerken. Sinds de oprichting in 1988 is Vanco betrokken geweest bij het bouwen van de belangrijkste en meest betrouwbare communicatie-infrastructuren ter wereld.

Door haar onafhankelijke positie is Vanco in staat continu in te spelen op veranderingen in de snel ontwikkelende telecommarkt. Hierdoor kan het bedrijf klanten flexibiliteit en dus voordelen bieden op het gebied van netwerkinfrastructuur, technologie en prijs. Vanco geeft niet alleen advies maar ontwerpt, installeert en beheert eveneens de Wide Area Networks (WAN s) voor haar klanten.

Vanco s unieke service-oplossingen voor netwerken zijn meermaals bekroond. Zo werd zij bij de Networking Industry Awards gekozen tot Network Outsourcer of the Year 2000.

Voor meer informatie kunt u een bezoekje brengen aan de website van Vanco: www.vancogroup.net

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met: Yvonne van Bokhoven of Viviane Brokerhof van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: 0031 (0)43-356 69 56Fax: 0031 (0)43-356 69 55 E-mail:yvonnev/(vivianeb@lewispr.com)
Web site:http://www.lewispr.com

Jane Timmermans
LEWIS Communication BV
Marketing and Media Relations for Technology Companies Gaetano Martinolaan 95
6229 GS Maastricht
Nederland
Tel: +31 (0) 43-3566957
Fax: +44 (0) 43-3566955
Web: www.lewispr.com

We don t have a mission statement, just some favourite words: creativity, credibility, curry, dedication, detail, empathy, experience, flexibility, fun, goodwill, humility, inspiration, integrity, motivation, obsession, optimism, pace, pants, personality, positive, professionalism, progress, sausages, synergy, technical know-how, value and work-rate.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie