Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bibit Risk Management Module voor betalingen via internet

Datum nieuwsfeit: 01-08-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Bibit introduceert Risk Management Module
Extra controles bieden winkelier beter inzicht in frauderisico Bunnik, 1 augustus 2001 - Bibit Internet Payments, de Europese marktleider in betalingen via Internet, heeft een Risk Management Module ontwikkeld, waarmee winkeliers het frauderisico van Internet-betalingen en andere betalingen op afstand beter kunnen inschatten. Na een succesvol verlopen pilotfase brengt Bibit nu de definitieve versie van de Risk Management Module op de markt. De Risk Management Module onderwerpt elke betaalpoging aan een reeks automatische controles die mogelijk frauduleuze betalingen kunnen identificeren. Elke controle die een risico signaleert, levert een aantal punten op. Het aantal punten ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie