Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Venlo

Datum nieuwsfeit: 02-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 2-08-2001
Mediaberichten 02 augustus (16.00 uur)

WEERT - Brand

WEERT Door nog onbekende oorzaak is donderdagmiddag rond 13.25 uur brand ontstaan in een bedrijf aan de Graafschap Hornelaan. Het vuur is vermoedelijk begonnen in het dak. De brandweer kwam ter plaatse om het vuur te blussen. Voor deze werkzaamheden is het verkeer op de Graafschap Hornelaan tijdelijk omgeleid. De omvang van de schade is nog niet bekend.

ROERMOND Vrachtwagen bekneld

ROERMOND Een 44-jarige vrachtwagenchauffeur uit Neer heeft zich donderdagmorgen rond 09.50 uur klem gereden in een tunnel aan de Oranjelaan. De man verklaarde dat hij al meerdere jaren de route via de tunnel reed, zij het met een andere vrachtauto. Vandaag reed hij met een gevaarte hoger dan de toegestane 3,5 meter. Doordat hij zich dit niet realiseerde, reed hij zich helemaal vast in de tunnelwand waarna de bovenzijde van de trekker opengescheurde. Het voertuig werd weggetakeld, waarna de weg weer werd vrijgegeven. De omvang aan de schade aan de truck en de tunnelwand is nog niet bekend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie