Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nederland regelt kinderopvang online

Datum nieuwsfeit: 02-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

KINDEROPVANGONLINE

Vanaf nu regelt Nederland kinderopvang online

Ouders die kinderopvang nodig hebben kunnen dat voortaan simpelweg via internet regelen. Op de nieuwe site van kinderopvangonline (www.kol.nl) is het naast zoeken in een uitgebreid bestand met kinderopvangvestigingen, ook mogelijk direct een aanvraag bij deze instellingen in te dienen.

Iedereen kan zich aanmelden en gebruik maken van de unieke diensten die kinderopvangonline aanbiedt. Zonder papierstapels kunnen ouders thuis inloggen, hun keuze voor kinderopvangvestiging(en) bepalen en direct hun aanvragen via internet indienen. Tevens kan men op ieder gewenst moment de status van de aanvraag raadplegen. Ook de plaatsing, eventuele wijzigingen in de opvang en de stopzetting wordt via internet geregeld.

Ouders en bedrijven die gebruik maken van de dienstverlening van kinderopvangonline kunnen niet alleen rekenen op een online afhandeling van hun kinderopvangzaken. Zij maken tevens gebruik van de extra service die kinderopvangonline standaard aanbiedt. Deze service omvat onder meer nabellen, bemiddeling, contract afhandeling en facturatie.

kinderopvangonline is een initiatief van bemiddelaar SBN die op deze manier inspeelt op de veranderende kinderopvangsituatie in Nederland. De jarenlange ervaring en het uitgebreide netwerk van SBN biedt een belangrijke toegevoegde waarde aan de service van kinderopvangonline. Tevens probeert zij zo de snel groeiende kinderopvangmarkt met zijn vele spelers, meer transparant en toegankelijk te maken voor ouders en bedrijven.


- einde persbericht -

Voor meer informatie:

kinderopvangonline
contactpersoon: Jitske Schols
tel: 020 693 77 50
e-mail: (pers@kol.nl)
URL: www.kol.nl


02 aug 01 11:50

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie