Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Peregrine Systems en IBM sluiten infrastructuur-alliantie

Datum nieuwsfeit: 02-08-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Peregrine Systems en IBM sluiten infrastructuur-alliantie

IBM start infrastructuurmanagement-practice op basis van Peregrine-software en verzorgt hosting voor Get2Connect-handelsgemeenschap

Woerden, 2 augustus 2001 - Peregrine Systems, één van de grootste softwarebedrijven ter wereld, en IBM hebben een strategische alliantie aangekondigd.

De alliantie voorziet erin dat IBM Global Services de Peregrine-producten en -diensten voor infrastructuurmanagement opneemt binnen haar nieuwe Infrastructure Resource Management-practice (IRM). IBM Global Services zal enkele honderden consultants certificeren voor het implementeren van de infrastructuurmanagement-oplossingen van Peregrine en voor het leveren van advies met betrekking tot levenscyclusbeheer.

Zo komt een complete oplossing ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie