Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vice-voorzitter MKB-Nederland adviseur EU

Datum nieuwsfeit: 02-08-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
MKB-Nederland

MKB Nieuws, bericht

02-08-3901
Vice-voorzitter MKB-Nederland adviseur EU

EU-Commissaris Liikanen, verantwoordelijk voor het Directoraat-Generaal Ondernemingen, heeft vice-voorzitter Van Arenthals van MKB-Nederland benoemd tot lid van de kersverse Enterprise Policy Group. Dit is een adviescollege dat regelmatig onder zijn voorzitterschap bijeenkomt om het beleid en de activiteiten van de Europese Commissie op het terrein van het ondernemingsbeleid te bespreken.

Vanuit UEAPME (de Europese mkb-koepelorganisatie) zijn twee personen benoemd, waaronder dus vice-voorzitter Van Arenthals van MKB-Nederland. Tijdens de eerste vergadering werd onder meer gesproken over het werkprogramma ondernemingsbeleid en de benchmarking projecten (inventarisatie van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie