Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opera workshop in de Beyerd tijdens En Plein Public

Datum nieuwsfeit: 03-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

30-07-2001

Opera workshop in de Beyerd tijdens vijfde avond En Plein Public

Op vrijdag 3 augustus zullen de dames van Opera della Casa De Beyerd op zijn
grondvesten doen schudden. Humor en klassieke zang zijn de voornaamste ingrediënten van ongetwijfeld de meest hilarische En Plein Public avond van dit seizoen. Net als bij de andere voorstellingen is de toegang gratis en is iedereen van harte welkom. De voorstelling begint om 20.30 uur op de binnenplaats van de Beyerd.

Voor deze vrijdagavond programmeerde Edith Francissen, algemeen directeur van de dienst Cultuur, het trio Opera della Casa. Drie charmante dames met klassiek geschoolde kelen brengen op het binnenplein van De Beyerd arias met een knipoog. Actieve deelname van het publiek wordt hierbij zeer op prijs gesteld, maar dan wel op de juiste manier: houding en ademhaling worden streng door de dames beoordeeld.

Dvorack, Verdi, Tsjaikowsky en Rossini: Marlies de Waard en Mylou Mazali (zang), begeleid door Ineke Geleijns op de piano, bezorgen het publiek een onvergetelijke avond sprankelende opera!

Breda, 30 juli 2001

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie