Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

VNU neemt activiteiten van beursorganisator Imark over

Datum nieuwsfeit: 03-08-2001
Bron: VNU N.V.
Zoek soortgelijke berichten
VNU N.V.

Haarlem, 3 augustus 2001

VNU NEEMT EUROPESE ACTIVITEITEN VAN BEURSORGANISATOR IMARK OVER

VNU heeft via haar divisie VNU Business Media Europe overeenstemming bereikt over de overname van de Europese activiteiten van Imark Communications. Deze zijn gevestigd in Groot-Brittannië. De overnamesom bedraagt EUR 18,5 miljoen.

Imark Communications organiseert vooraanstaande technologie vakbeurzen en seminars voor onder andere de bedrijfstakken 'accountancy & finance' en 'human resource management'. Imark Communications heeft in Groot-Brittannië tevens een vooraanstaande positie met beurzen en conferenties voor de detailhandel in deze bedrijfstak. Tot de overgenomen vakbeurzen behoren Softworld, Projectworld, Project Leadership Conference en Comms ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie