Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

'Spott.nl genekt door gebrek aan gebruikersvriendelijkheid'

Datum nieuwsfeit: 03-08-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Gebrek aan commercialiteit en gebruikersvriendelijkheid nekt Spott.nl Spott.nl stopt ermee. Dit wordt in de verschillende media aangekondigd als ware het een klein initiatief van twee niet-afgestudeerde HEAO-ers die zich door de internethype al snel rijk rekenden. Niets is echter minder waar. Het betreft hier een initiatief van drie zeer grote partijen, VNU, PCM Uitgevers en HMG, die er gezamenlijk een slordige 20 miljoen gulden in hebben geïnvesteerd en daarnaast nog enkele tientallen miljoenen guldens aan gratis reclameruimte in de diverse media van de drie partners hebben gestoken. En zelfs daarmee lukte het Spott niet langer dan anderhalf jaar ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie