Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

MAXDATA brengt nieuwe 15-inch flatscreen-monitor op de markt

Datum nieuwsfeit: 03-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

MAXDATA brengt nieuwe 15-inch flatscreen-monitor op de markt

Hoogwaardige monitor voor een concurrerende prijs

Amsterdam, 3 augustus 2001 - MAXDATA, toonaangevend leverancier van computerhardware en e-business-oplossingen, breidt haar succesvolle Belinea-monitorlijn uit met een nieuw flatscreen Future Class-model: de Belinea 10 15 35. Deze hoogwaardige 15-inch TFT-monitor is zeer gunstig geprijsd in vergelijking met vergelijkbare flatscreen-monitoren.

De Belinea 10 15 35 biedt een combinatie van een aantrekkelijk design met een grote functionaliteit. "De Belinea 10 15 35 is ontworpen vanuit de gedachte dat vormgeving en inrichting van de kantoor- en thuisomgeving een steeds belangrijkere rol spelen. Daarnaast kopen meer mensen een TFT-monitor voor thuis. De Belinea 10 15 35 biedt hen een aantrekkelijk vormgegeven TFT-monitor van hoge kwaliteit met een uitstekende prijs/kwaliteits verhouding", zegt Emile Schmeits, Marketing Manager van MAXDATA.

De monitor garandeert een helder, trillingsvrij beeld met een resolutie van 1024 x 768 dots per inch, een ergonomische verversingsfrequentie tot 75 Hz en een pixel pitch van 0,297 x 0,297 millimeter. De Belinea 10 15 35 is zeer geschikt voor gebruikers die een aantrekkelijk design kunnen waarderen, maar ook optimaal willen profiteren van de compactheid van een flatscreen-monitor en de beste technologie willen voor een uitstekende prijs.

De monitor is geheel aan te passen aan de individuele wensen van de gebruiker door de talrijke instellingsopties die het On Screen Display-menu (OSD) biedt. Uiteraard is de Belinea 10 15 35 ontwikkeld volgens de laatste ergonomische, ecologische en energiebesparende standaarden. Dit wordt onderstreept door talrijke certificeringen als TCO 99, TÜV Ergo, Energy Star en Energy Label. De Belinea 10 15 35 is vanaf 1 september 2001 verkrijgbaar bij alle geautoriseerde dealers en wordt geleverd met drie jaar on-site swap-out garantie (inclusief panel en backlight). De adviesprijs is fl.
1.225,- (inclusief BTW).


MAXDATA
MAXDATA heeft zich, sedert haar oprichting in 1988, van een gerenommeerde hardwareleverancier tot een 'e-business supplier' ontwikkeld. Het bedrijf richt zich op het bieden van complete technologieoplossingen aan bedrijven. MAXDATA produceert Belinea-monitoren, MAXDATA-pc's, -notebooks en -servers, en verkoopt deze uitsluitend via resellers en distributeurs. MAXDATA behaalde in 1999 een omzet van ruim 1 miljard euro en is genoteerd aan de Neue Markt in Frankfurt. Het bedrijf heeft naast het hoofdkantoor in Duitsland vestigingen in België, Frankrijk, Groot-Brittannië, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. De producten van MAXDATA zijn beschikbaar in ruim 30 landen in Europa. Meer informatie is te vinden op www.maxdata.nl.

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal:

MAXDATA Benelux B.V.
Emile Schmeits
Tel.: 020 - 31 13 228
E-mail: (emile.schmeits@maxdata.nl)

Lammers van Toorenburg PR
Sylvia Simon
Tel.: 030 - 65 65 070
E-mail: (sylvia@lvtpr.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie