Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

75.000ste klant voor @Home Benelux

Datum nieuwsfeit: 03-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
@Home Nederland

3 augustus 2001
75.000ste klant voor @Home Benelux
Tevreden abonnee is gemiddeld ruim 3 uur per dag on-line

Amsterdam, 3 augustus 2001 - Breedband internetprovider @Home Benelux BV heeft de 75.000ste abonnee aangesloten op haar netwerk. Door distributieovereenkomsten met Essent Kabelcom en NV Nutsbedrijven Maastricht heeft @Home Benelux BV een potentieel bereik van ruim 1,6 miljoen huishoudens in Nederland. Een miljoen hiervan zijn geschikt voor een internetaansluiting.

@Home Benelux opereert sinds voorjaar 1999 in Nederland. De mijlpaal van 25.000 abonnees bereikte het bedrijf in augustus 2000. Nu een jaar later is de 75.000ste abonnee aangesloten.

Uit recent onderzoek onder haar abonnees is gebleken dat 81 procent van de 75.000 abonnees mannelijk is. Meer dan de helft (52 procent) van het abonneebestand is in de leeftijd van 25 tot 45 jaar en 35 procent heeft een HBO of WO opleiding. Opmerkelijk is dat de @Home abonnee gemiddeld 23 uur per week on-line is. Eveneens opmerkelijk is dat inmiddels 9 procent van de abonnees beschikt over een thuisnetwerk.

@Home klanten zijn over het algemeen zeer tevreden met het internetproduct. Uit recente tevredenheidsonderzoeken onder klanten, blijkt dat de dienst met gemiddeld een 7.6 wordt gewaardeerd. Door de lezers van het blad PC Consument werd @Home gekozen tot beste breedband internetprovider van het jaar 2000. Uit andere testen, zoals onder andere www.speedsuite.net en www.mordax.nl, blijkt dat @Home de snelste internetprovider van Nederland voor particulieren is.

Over @Home Benelux BV
@Home levert snelle en eenvoudig toegankelijke breedband internetdiensten. Abonnees van @Home profiteren, tegen een vaste prijs per maand en zonder telefoonkosten, van 'always on' diensten die snel, betrouwbaar en efficiënt zijn. Alle diensten zijn via een breedbandportal toegankelijk voor @Home-abonnees. De @Home-internetdienst biedt ook extra faciliteiten, zoals drie mailboxen en drie keer vijf MB webspace voor een eigen homepage. Voor de zakelijke markt levert @Home onder de merknaam @Work Dedicated Business Internet snelle internettoegang op basis van DSL-technologie.

Aandeelhouders van @Home Benelux BV zijn Excite@Home in de Verenigde Staten, Intel Corporation en Energie- en kabelbedrijf Essent. @Home Benelux BV heeft op dit moment distributieovereenkomsten met NV Nutsbedrijven Maastricht en Essent Kabelcom, en bereikt zodoende ruim
1,6 miljoen huishoudens in de Benelux.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie