Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Grote ergernis horeca bij euro-aanpassing pin-automaten

Datum nieuwsfeit: 03-08-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Koninklijk Horeca Nederland

Persbericht 3 augustus 2001
Grote ergernis horecaondernemers bij euro-aanpassing betaalautomaten WOERDEN -3 augustus 2001- Na de ombouw van betaalautomaten voor de euro blijken dure automaten voor pin- en creditcardtransacties niet meer alle soorten transacties te realiseren als vóór de ombouw. Bijvoorbeeld het verwerken van fooien (restaurants) en zogenaamde pre-autorisaties bij reserveringen (hotels). Dit komt doordat automatenleveranciers en de geldinstellingen verschillende technische specificaties kunnen hanteren. Bovendien lijkt het moment van aanpassing aan de euro te zijn aangegrepen om maar tegelijk die bepaalde specificaties te vernieuwen. Horecaondernemers zijn echter door leveranciers van betaalautomaten en de geldinstellingen niet voldoende en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie