Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zomer-activiteiten in zwembad Valkenhuizen te Arnhem

Datum nieuwsfeit: 03-08-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Zwembad Valkenhuizen boordevol activiteiten deze zomer Het zwembad van Sportcentrum Valkenhuizen is tijdens de zomervakantie, van 2 juli tot en met 12 augustus extra vaak geopend. Recreatieve zwemmers kunnen daar dan elke middag ook tussen 13.00 - 16.00 uur terecht.In deze vakantieperiode vinden er tijdens de recreatieve zwemuren veel activiteiten plaats voor de jeugd.

Spelactiviteiten
Elke woensdag- en vrijdagmiddag kun je meedoen met leuke spelactiviteiten in het bad. Dit programma bestaat uit onder andere surfplankenrace, vissenvangen, zwemwedstrijdjes, schatduiken, discozwemmen, aquarobic en aquajoggen. Hieraan mag je meedoen voor het normale entreetarief van F 5,25. Daarnaast is het elke dag ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie