Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Venlo

Datum nieuwsfeit: 03-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 3-08-2001
Mediaberichten 3 augustus (13.00 uur)

REGIO Snelheidscontroles

ITTERVOORT Tijdens snelheidscontroles op donderdagmorgen in het kader van het project Samen minder zijn op de Napoleonsweg in totaal 60 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 1465 voertuigen. De hoogst gemeten snelheid is nog niet bekend.

VENLO - Tijdens snelheidscontroles op donderdagmiddag zijn op de Sint Urbanusweg in totaal 315 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 932 voertuigen. De hoogst gemeten snelheid is nog niet bekend.

ROERMOND Minderjarige winkeldieven

ROERMOND Drie jongens uit Roermond van 11 en 13 jaar zijn donderdagmiddag aangehouden in een winkel aan het Munsterplein op verdenking van diefstal van goederen ter waarde van fl. 255,06. Nadat de drie verdachten waren meegenomen naar het politiebureau bleek dat een van de dertienjarigen al vaker met de politie in aanraking geweest. Hij is al eens doorverwezen naar bureau HALT. De zaak zal worden afgehandeld door middel van snelrecht. De overige twee verdachten zullen worden doorverwezen naar bureau HALT.

TEGELEN Winkeldief aangehouden

TEGELEN Een 11-jarige jongen uit Tegelen is donderdagmiddag aangehouden in een winkel aan de Glazenapstraat op verdenking van diefstal van een zak nootjes. Na onderzoek op het politiebureau bleek de jongen eerder deze week meerdere winkeldiefstallen te hebben gepleegd. Het betrof voornamelijk frisdrank en nootjes ter waarde van fl. 12,50. De jongen is al eens met de politie in aanraking geweest en doorverwezen naar bureau HALT. De politie heeft overleg met justitie over de strafmaat.

VENLO Aanrander aangehouden

VENLO Een 25-jarige man uit het Duitse Gutersloh is donderdagavond staandegehouden door parkeerwachters op de Domincanenstraat op verdenking van aanranding van een 19-jarige vrouw uit Venlo. De verdachte werd meegenomen naar het politiebureau. Uit de verklaring bleek hij de vrouw zonder aanleiding onzedelijk te hebben betast. De zaak zal worden afgehandeld door middel van snelrecht.

ROERMOND Drugsaanhouding

ROERMOND De politie heeft donderdagavond een 31-jarige man uit Haelen aangehouden op de Weerd op verdenking van overtreding van de Opiumwet. Na controle door de politie bleek de man twee bolletjes cocaïne van totaal 1,9 gram in zijn bezit te hebben. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau waar de cocaïne in beslag werd genomen. De man kreeg in het kader van snelrecht een boete van fl. 675,-.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie