Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Boxtel

Datum nieuwsfeit: 03-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Boxtel 3-08-2001
Politiebericht district Aa & Dommel

SNELHEIDSCONTROLE, Vught

Donderdagmiddag is op de Loonsebaan in Vught snelheidscontrole gehouden. Er werden 161 voertuigen gecontroleerd, waarvan er 64 te hard bleken te rijden. De hoogste snelheid was 81 km/u. (toegestaan 50 km/u)

BESTELAUTO GESTOLEN, Vught

In de nacht van donderdag op vrijdag is vanaf de Piet Heinstraat in Vught een gele Mercedes Vito bestelbus gestolen. Het kenteken van de auto is VR-LX-02.

INBRAAK WONINGEN, Sint Oedenrode

In de nacht van donderdag op vrijdag is in een tweetal woningen in Sint Oedenrode ingebroken. Zowel van een woning aan de Roesmontstraat als een woning aan de Bernhardstraat werd aan de achterzijde een raam opengebroken. Nog niet bekend is wat er is gestolen.

INBRAAK AUTO, Vught

In de nacht van donderdag op vrijdag isa in een tweetal auto`s in Vught ingebroken. Van een auto aan de Bosscheweg werd een ruitje vernield. Een jas, enkele cd`s een computer en een telefoon werden gestolen. Van een auto die langs de A2 op een carpoolplaats geparkeerd stond werd eveneens een ruitje vernield. Uit de auto werd de autoradio, enkele cd`s en een bril gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie