Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Lokale radio ZFM-Zandvoort live vanaf Marlboro Masters F3

Datum nieuwsfeit: 05-08-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

ZFM-Zandvoort, de lokale radio, is tijdens de Marlboro Masters of Formula 3: MASTERS FM.

ZFM-Zandvoort, de lokale radio van Zandvoort, zal tijdens het grootste autosportevenement van Nederland omgedoopt zijn in MASTERS FM.

Zondag, 5 augustus, zal er 8 uur live worden uitgezonden vanuit de boulangerie Paddock In in het Shell Paddock van Circuit Park Zandvoort.

Op deze raceday is het MASTERS FM team om 10.00 paraat om verslag te doen van de races, de demonstraties en dat duurt tot de laatste racewagen het circuit verlaten heeft. Dit zal om 18.00 zijn.

MASTERS FM veel autosportnieuws, maar ook verkeersinformatie en nieuws uit Zandvoort en haar omgeving is te beluisteren via de ether 106.9 FM en kabel 105.0 FM.

MASTER FM is op zondag van 12.00 tot 18.00 ook te beluisteren via de lokale omroep van Bloemendaal, AB-Radio. Wanneer men afstemt op 105.8 FM of 107.3 FM zal men ver buiten Zandvoort de sfeer van de Marlboro Masters kunnen proeven.

De thuisblijvers kunnen via de internetsite www.abradio.nl getuige kunnen zijn van het autosportspektakel.

Voor meer informatie: Benno Veugen telefoon: 06 - 53 903 831

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie