Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Eindhoven: Agressieve autodieven

Datum nieuwsfeit: 05-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven e.o. 5-08-2001
2e persbericht 5 augustus 2001

Berichten uit de regio

Eindhoven: Agressieve autodieven eerder ook actief De drie Eindhovenaren die zondagmorgen om 5.30 uur op de Hoogstraat zijn aangehouden (zie 1e persbericht van 5 augustus) zouden eerder die nacht op de Karel de Grotelaan ook al geprobeerd hebben een fietser om te rijden. Zij reden expres tegen de achterzijde van zijn fiets, maar de fietser kon zich rechtop houden en fietste verder. De jongens zijn nog gestopt en zijn achter hem aangerend, maar hij kon via een smal paadje ontkomen aan zijn belagers. Dit blijkt uit verklaringen van het drietal. De politie is op zoek naar de man die door de drie aangehouden verdachten belaagd werd.

Breugel: Motorrijder overleden bij eenzijdige aanrijding De 33-jarige Hans Coolen uit Wintelre is zondag rond 13.30 uur omgekomen bij een verkeersongeval op de Lieshoutseweg. Hij deed mee aan een tourtocht van een motorclub en reed samen met twee andere leden over de Lieshoutseweg in de richting van Lieshout. Even voorbij de Kwadestraat in een scherpe bocht naar links begon zijn motor te slingeren en verloor hij de macht over het stuur. Hij kwam met zijn hoofd tegen een boom en verloor hierbij zijn helm. Enkele meters verder kwam de motorrijder met zijn hoofd op de grond terecht. Hij was op slag dood. Aan de motor werden geen mankementen geconstateerd.

Deurne: Inbraak
Tussen zaterdag 19.45 uur en zondag 12.45 uur is ingebroken in een woning aan de Grote Bottel. Er is een raampje opengebroken. De bewoner mist wat buitenlands geld met een waarde van ongeveer fl. 60,= en zijn trouwboekje.

Someren: Leeftijd slachtoffer mishandeling
De leeftijd van het slachtoffer van de mishandeling aan de Kanaalstraat in Someren op zaterdagmorgen om 2.30 uur is bekend. De jongen uit Someren is 18 jaar oud. Hij ligt nog steeds buiten kennis in het ziekenhuis.

Someren: Microfoons gestolen
Bij een evenement aan de Meervensedijk zijn zondag tussen 4.15 en 12.00 uur 39 microfoons gestolen. Ze zaten in een koffer die in een partytent naast het hoofdpodium stond. De waarde is ruim fl. 18.000,=.

Nuenen: Inbraak
In de nacht van zaterdag op zondag is ingebroken in een woning aan de Molvense Erven. De keukendeur is opengebroken en uit de woning is een portemonnee met fl. 200,= en pasjes gestolen. Overigens is in dezelfde nacht ook ingebroken in drie woningen aan de Heikampen. Hierbij werd niets meegenomen.

Geldrop: Auto gestolen
Vanaf de Dravikstraat is in de nacht van zaterdag op zondag een rode Opel Kadett met het kenteken YP-03-XY gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie