Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

MSN Mediacentre aangevuld met gegevens Nielsen//Netratings

Datum nieuwsfeit: 06-08-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


- PERSBERICHT -

Schiphol-Rijk, 6 augustus 2001

MSN MEDIACENTRE NU AANGEVULD MET NIELSEN//NETRATINGS GEGEVENS

Uniek MSN online advertentie instrument maakt het adverteerders & mediaplanners makkelijk

MSN, dat in maart jongstleden MSN MediaCentre lanceerde, kondigt vandaag een samenwerking met Nielsen//Netratings aan. Voor het succesvolle MSN MediaCentre gaat Nielsen//Netratings haar onafhankelijke demografische gegevens ter beschikking stellen. Marketingmanagers & mediaplanners die een (online) campagne plannen kunnen zo op elk moment online gegevens voor hun planning en doelgroepen opvragen. In combinatie met de cijfers en informatie van MSN over het bezoek van haar homepage en kanalen wordt het realiseren van een online campagne een stuk makkelijker. MSN wil door de samenwerking met Nielsen//Netratings bewijzen ook voor adverteerders en media-inkopers het 'thuis op het web' te zijn.

MSN MediaCentre
MSN MediaCentre is een uniek instrument dat de reclame industrie een eenvoudige oplossing biedt om snel en gemakkelijk in Nederland en heel Europa online te adverteren. MSN MediaCentre is actief in 16 landen en is in 11 talen beschikbaar. Op MSN MediaCentre kunnen adverteerders en mediaplanners bij MSN.nl online hun advertentieruimte inkopen en invullen. Daarnaast is er algemene informatie over online adverteren, informatie over doelgroep profilering, Pan-Europese mogelijkheden, en nu ook de onafhankelijke demografische gegevens van Nielsen//Netratings. MSN is het enige netwerk dat op dergelijke wijze deze unieke online dienst aanbiedt.

MSN MediaCentre en Nielsen//Netrating
Alleen MSN MediaCentre biedt de onafhankelijke data van Nielsen//Netratings gratis aan. De gedetailleerde data geven demografische informatie over de meeste MSN kanalen (zoals Arbeidsmarkt, MSN Reizen) en diensten (zoals MSN Hotmail).

Joost Nienhuis, country manager MSN Nederland:"Met MSN MediaCentre wordt een interactief instrument aangereikt waarmee een adverteerder in een paar seconden zijn doelgroep kan 'matchen' met de bezoekers van MSN. Net als alle MSN diensten is ook MediaCentre eenvoudig en helpt zo juiste beslissingen te maken met behulp van de nieuwste technieken. MSN MediaCentre continueert hiermee de intensieve ontwikkeling in de relatie met haar adverteerders en mediaplanners."

MSN MediaCentre is te vinden onder mediacentre.msn.nl/


- Einde Bericht -

Achtergrondinformatie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie