Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Rivierenland: rijbewijzen ingevorderd

Datum nieuwsfeit: 06-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Rivierenland
Zoek soortgelijke berichten


Persberichten politie RivierenlandMaandag, 6 augustus 2001* Dagoverzicht

Rijbewijzen ingevorderd
HUISSEN - Op zondagavond is door de politie een 60-jarige inwoonster uit Angeren aangehouden op de Ir. Molsweg. Zij trok de aandacht van de politie doordat zij met haar auto slingerend over de weg reed. Bij de aanhouding bleek dat de bestuurster gedronken had. De ademanalyse wees 1,45 promille uit. Haar rijbewijs werd ingevorderd.
ZEVENAAR/DUIVEN - In de nacht van zondag 5 op maandag 6 augustus werd tijdens een controle op de Rijksweg A12 tussen Zevenaar en Duiven een 36-jarige bestuurder uit Kilder staande gehouden. De man bleek te hebben gedronken en is aangehouden wegens het rijden onder invloed. Hij heeft een rijverbod van 10 uur opgelegd gekregen en zijn rijbewijs is ingevorderd.
Man laat auto achter na aanrijding met verkeerslicht
DUIVEN - In de nacht van 4 op 5 augustus vond er een aanrijding op de kruising Nieuwgraaf/Rivierweg een eenzijdig ongeval plaats. De bestuurder van de auto had kennelijk met een te hoge snelheid de bocht genomen en had het verkeerslicht geraakt. Op de parkeerplaats van de McDonald's werd een auto aangetroffen die total loss gereden was. Via het kenteken kon de identiteit van de chauffeur worden achterhaald. De man, een 20-jarige inwoner van Duiven, is gehoord en proces-verbaal wordt opgemaakt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Politie Rivierenland
Postbus 21, 6900 AA Zevenaar

Internet: (Voorlichting@politieoverbetuwe.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie