Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten districten Stad Utrecht

Datum nieuwsfeit: 06-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 6-08-2001

Politieberichten districten Stad Utrecht, 09.15 uur
Onder invloed op de brommer

UTRECHT Een 38-jarige inwoonster van Utrecht is zondagavond aangehouden toen zij onder invloed van alcohol een bromfiets bestuurde. De vrouw viel de politie op omdat ze geen helm ophad. Bij nader onderzoek bleek de vrouw een alcoholpromillage van 1,25 te hebben. Ze kreeg een rijverbod van vijf uur en een boete mee naar huis.

Ongeval met letsel

DE MEERN Zondagmiddag om drie uur vond er op de Letschertweg een ongeval plaats. Een 50-jarige man uit Harmelen reed met zijn auto in de richting van de A12. Om onduidelijke reden remde de man. De 30-jarige inwoner van Meern die achter hem reed kon niet meer op tijd remmen en botste tegen de man uit Harmelen aan. De 28-jarige passagier van de man uit Harmelen klaagde over pijn aan haar voet. Het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel constateerde dat het letsel meeviel en heeft haar naar huis gebracht. De autos zijn weggesleept.

Vechtpartij

UTRECHT In de nacht van zaterdag op zondag om half zes werd de politie gewaarschuwd in verband met een vechtpartij in een horecagelegenheid aan de Drieharingenstraat. Een 28-jarige vrouw uit Utrecht was in haar gezicht geslagen door een 23-jarige plaatsgenoot. Daarop werd hij met glas in zijn gezicht gestoken door een 29-jarige man uit Utrecht. Omdat de drie betrokken een wisselend verhaal vertelden over wat er gebeurd was, zijn ze alle drie aangehouden voor verhoor op het bureau. Eerst moesten de 28-jarige vrouw en de 23-jarige man uit Utrecht naar het ziekenhuis. De vrouw had een gebroken kaak opgelopen en de man moest gehecht worden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Openstaande boete

UTRECHT In de nacht van zondag op zaterdag hielden surveillerende agenten tijdens een controle een auto staande. Tijdens de controle bleek de bestuurder, een 27-jarige man uit Utrecht nog een boete te hebben openstaan. De man kon kiezen zijn rijbewijs in te leveren of de boete direct te betalen. Hij koos voor het laatste.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie