Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

KANA integreert eigen software in IBM WebSphere Commerce

Datum nieuwsfeit: 06-08-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

KANA integreert CRM-toepassingen in IBM WebSphere Commerce Suite

Hoofddorp,06/08/2001

KANA (NASDAQ: KANA) maakt bekend dat het de IBM WebSphere Commerce Suite geïntegreerd heeft in haar eigen internetgebaseerde CRM-oplossingen. Dit gezamenlijke aanbod, een uitbreiding van het bestaande partnerschap, staat bedrijven toe persoonlijker en effectiever met klanten om te gaan en garandeert een betere dienstverlening zonder bijkomende kosten. In essentie: minder marketing en meer verkopen door een efficiënt relatiebeheer.

IBM WebSphere Commerce Suite is de eerste geïntegreerde suite van e-commerce-software en biedt verschillende gebruiksvriendelijke features en functies voor contentbeheer, het beheer van bestellingen en betalingen en relatiemarketing ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie