Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Capaciteit van Super DLT-cartridge overstijgt 1 terabyte

Datum nieuwsfeit: 06-08-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Opslagcapaciteit van Super DLT-cartridge overstijgt 1 terabyte antwoord op voortdurend toenemende vraag naar data-opslag

Genève (Zwitserland), 6 augustus 2001 -- De DLTtape Group van Quantum Corporation heeft een plan opgesteld voor de verdere ontwikkeling van Super DLT-producten (Digital Linear Tape). Het plan voorziet in vier nieuwe generaties Super DLTtape en resulteert uiteindelijk in een opslagcapaciteit van 1,2 terabyte, bij een overdrachtsnelheid van meer dan 100 MB per seconde in 2007.

Dankzij het ambitieuze productontwikkelingsplan van Quantum, kunnen IT-afdelingen erop rekenen dat zij met Super DLT altijd over voldoende capaciteit en snelheid zullen blijven beschikken, ondanks ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie