Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Koop-aannemingsovereenkomst voor Kulturhus Dalfsen getekend

Datum nieuwsfeit: 06-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Dalfsen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Dalfsen

06-08-2001

Koop-Aannemersovereenkomst voor de nieuwe Mozaiëk getekend.

Koop- aannemingsovereenkomst voor de nieuwe Mozaiëk getekend.

Dalfsen - De gemeente Dalfsen heeft een belangrijke stap gemaakt in de plannen voor de bouw van het Kulturhus de nieuwe Mozaïek in het centrum van Lemelerveld. De gemeente heeft met bouwbedrijf Harmsen BV de koop- aannemingsovereenkomst afgesloten. Het Kulturhus wordt gebouwd in combinatie met een eigen onderkomen voor muziekvereniging Polyhymnia en tien bovenwoningen.

Het is de bedoeling dat in het najaar gestart wordt met de bouw van het geheel. Het Kulturhus de nieuwe Mozaïek biedt huisvesting aan de bibliotheek, stichting welzijn ouderen Lemelerveld, peuterspeelzaal Bibelebons, de kinderopvang, de buitenschoolse opvang, de speel-o-theek en het jeugd- jongeren en volwassenenwerk van stichting Dunamis, de EHBO-vereniging Lemelerveld, toneelvereniging Plankenkoorts, de politiepost en het servicepunt van de gemeente.

Bijlage: foto.
v.l.n.r: Van links naar rechts: wethouder Jan Ophoff; Gerard Harmsen van Bouwbedrijf Harmsen BV, wethouder Gerlof Veldhuis, wethouder Dinie Laarman en Martin Haas van muziekvereniging Polyhymnia

Wij hopen dat u aandacht wil schenken aan dit bericht. Met vriendelijke groet en voor meer informatie: Jan Scharloo
Telefoonnummer. 0529-488322

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie