Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nedap verzorgt klantenpassysteem Q-Park Beheer

Datum nieuwsfeit: 06-08-2001
Bron: N.V. Nederlandsche Apparatenfabriek
Zoek soortgelijke berichten
N.V. Nederlandsche Apparatenfabriek

Groenlo, 6 Augustus 2001

Nedap N.V. zal de komende maanden ruim honderd parkeeraccommodaties van Q-Park Beheer BV uitrusten met een klantenpassysteem voor regelmatige bezoekers. Beide ondernemingen hebben hier vandaag overeenstemming over bereikt. Het klantenpassysteem verschaft deelnemende automobilisten snel en comfortabel toegang tot alle parkeergarages van Q-Park. Bovendien genieten Q-Park klanten naast comfortabele toegangsverlening ook het voordeel dat ze altijd, ongeacht openingstijden, toegang kunnen verkrijgen tot de Q-Park parkeeraccommodaties. Tevens maakt het systeem het mogelijk om door het gehele land in de Q-Park garages te parkeren, waarvoor maandelijks een gespecificeerde rekening ontvangen wordt. Contant geld en wachten ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie