Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Graafwerk driehoek Snippeling in Deventer

Datum nieuwsfeit: 06-08-2001
Bron: Gemeente Deventer
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Deventer

GRAAFWERK DRIEHOEK SNIPPELING

De gemeente Deventer wil de komende jaren de driehoek Snippeling ontwikkelen. De driehoek ligt tussen de Holterweg, het Overijsselskanaal en de spoorlijn Deventer-Zutphen. In het gebied komt een nieuwe school van het Etty Hillesum Lyceum, het nieuwe politiebureau en enkele maatschappelijke voorzieningen. Voordat bouwactiviteiten starten, is het noodzakelijk verschillende onderzoeken uit te voeren.

Een van de onderzoeken richt zich op de aanwezigheid van munitie. Volgens de overleveringen liggen hier wellicht munitieresten uit de Tweede Wereldoorlog. Oriënterend onderzoek wijst uit dat op twee locaties in dit gebied mogelijk ijzerhoudend materiaal aanwezig is. Een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie