Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Newmonday.com start met ilse.nl nieuwe carrièresite

Datum nieuwsfeit: 06-08-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht- Persbericht -

newmonday.com start met ilse.nl nieuwe carrière

Hoofddorp, 6 augustus 2001 ­ Carrièremanagement-site newmonday.com lanceert, in samenwerking met ilse media, een nieuwe online service: 'ilse carrière'. ilse carrière (carriere.ilse.nl/) richt zich op hoger opgeleide carrièrezoekenden. newmonday.com creëert met de samenwerking een nieuwe omgeving voor haar diensten en producten. Hiermee vergroot ze haar bereik onder de doelgroep naar verwachting aanzienlijk. ilse breidt met deze samenwerking haar dienstverlening op het gebied van carrièrebegeleiding fors uit.

Aanzienlijke uitbreiding
ilse carrière biedt alle services van newmonday.com, zoals de matchingservice, de vacaturebank en het carrièrecentrum. Bezoekers kunnen er terecht voor persoonlijkheidstests, loopbaanadvies en andere carrièregerelateerde diensten. Ook hebben ze direct toegang tot het newmonday netwerk. Via dit netwerk kunnen ze vragen stellen aan personen die antwoord geven op basis van hun eigen ervaringen.

Nummer-één posities
newmonday.com (www.newmonday.nl) heeft een laatst gemeten bereik van een kleine half miljoen binnen de kerndoelgroep van hoger opgeleide internetgebruikers (totaal 1 miljoen). ilse geeft op jaarbasis ten minste 3,25 miljoen carrièregerelateerde zoekresultaten, die voortaan mede zullen doorverwijzen naar newmonday.com en ilse carrière. Naar verwachting leidt de samenwerking tussen newmonday.com en ilse voor beide partijen tot een versterking van hun nummer-één posities, respectievelijk meest bezochte carrièresite en best bezochte zoekmachine van Nederland.

Toegankelijkheid
www.ilse.nl heeft drie links die direct verwijzen naar ilse carrière. Ze staan in de navigatiebar onder de buttons 'home', 'informatie' en 'gidsen'. De buttons sturen de bezoekers door naar de carrièrepagina, waar zij een keuze tussen de diverse diensten van newmonday.com kunnen maken. Verder is er een verwijzing via de zoekresultaten naar een tekstlink en een banner van newmonday.com.

Over newmonday.com
newmonday.com is de opvolger van Intermediair.nl en dé carrièremanagement-site voor iedereen op hbo- of universitair niveau. newmonday.com biedt in haar online carrière-centrum actuele informatie over de arbeidsmarkt en interactieve applicaties, zoals persoonlijk loopbaanadvies, juridisch advies en het salariskompas. De site bevat een omvangrijke vacaturebank met wekelijks meer dan tweeduizend aanbiedingen en biedt een unieke matchingservice. Deze service bestaat uit een cv-database met uitgebreide matchingfaciliteiten en on- en offline ondersteuning. newmonday.com is een initiatief van VNU en Randstad.

Voor meer informatie over newmonday.com kunt u contact opnemen met: Steven Veenendaal, publishing director, telefoon 023 - 569 00 34 (steven.veenendaal@ newmonday.com).

Over ilse media
ilse media is met meer dan 130 miljoen paginabezoeken per maand de grootste internetuitgever van Nederland. Ze is bekend van ilse.nl. Daarnaast is ilse media uitgever van Startpagina.nl, de gratis e-mailsite dolfijn.nl, de nieuwssite NU.nl, de vrouwensite VrouwOnline.nl en het populaire chat.nl. ilse media exploiteert alle voormalige VNU Tijdschriften-websites, zoals Panorama, VT Wonen en Libelle. Met haar activiteiten bereikt ilse media meer dan 60% van alle Nederlandse internetgebruikers. ilse media is onderdeel van de Finse uitgeverij Sanoma.

Voor meer informatie over ilse media kunt u contact opnemen met: Robert Ranzijn, tel. 020 ­ 840 46 01 en Paul Molenaar, tel. 06 ­ 53 33 29 39. Of Bex* van der Schans, Peter van den Besselaar, 040 ­ 294 52 52.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie