Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Adviseurs Investment Services in dienst bij DHV

Ingezonden persbericht

Adviseurs Investment Services in dienst bij DHV

Per 1 juli 2001 zijn mr. Pierre Sommer, ir. drs. Paul Canisius en drs. Robert van Hoof in dienst getreden bij DHV als investeringsadviseurs.

Amersfoort, 6 augustus

Met deze benoemingen speelt DHV in op een toenemende behoefte aan integraal advies bij investeringsprojecten op het gebied van stedelijke ontwikkeling, bedrijventerreinen en infrastructuur. DHV Investment Services geeft overheden en bedrijven financieel en organisatorisch advies bij de totstandkoming van ruimtelijke investeringen en het realiseren van publiek-private samenwerking.

Pierre Sommer was werkzaam bij NIB Capital Bank als adviseur op het gebied van publiek-private samenwerking en ruimtelijk-economische ontwikkeling. Daarvoor werkte hij in de consultancy, advocatuur, wetenschap en het bedrijfsleven.

Paul Canisius was financieel adviseur bij ARCADIS Proces- en projectmanagement. Daarvoor was hij werkzaam bij NIB Capital Bank, de overheid (ministerie van EZ, Senter) en het bedrijfsleven.

Robert van Hoof was in dienst bij NIB Capital Bank als adviseur en analist op het gebied van projectfinanciering.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie