Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verordening Kinderopvang en Kindercentra Papendrecht

Datum nieuwsfeit: 07-08-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Papendrecht

Bekendmakingen
Laatste update: 07.08.2001

Bouwactiviteiten

Verkeersmaatregelen
Burgemeester en wethouders van Papendrecht maken het volgende bekend: Vaststelling Verordening Kinderopvang en Nadere Regels Kindercentra Burgemeester en wethouders van Papendrecht maken bekend dat de gemeenteraad op 19 juli 2001 de gewijzigde Verordening Kinderopvang en de Nadere Regels Kindercentra heeft vastgesteld. De Verordening Kinderopvang en de Nadere Regels Kindercentra dd 19-12-1996 zijn hierbij komen te vervallen. De Verordening Kinderopvang en de Nadere Regels Kindercentra dd 19-7-2001 treden in werking op de achtste dag na deze bekendmaking. De Verordening Kinderopvang en de Nadere Regels Kindercentra liggen vanaf heden, gedurende vier ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie