Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verdachten autodiefstal aangehouden in Lelystad

Datum nieuwsfeit: 07-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: Gehele regio 7-08-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Saskia van Bruinessen, 0320-211 215

Aanhouding voor drugs
ALMERE Bij een controle van de Opiumwet hield de politie in de J.G. Suurhoffstraat maandagavond twee mannen (33 en 25 jaar) uit Almere aan. De twee waren in het bezit van soft drugs, die de politie in beslag genomen heeft. Van de 25-jarige is ook een zakmes in beslag genomen. De beide verdachten zijn voor nader verhoor ingesloten op het politiebureau.

Rijden onder invloed
ZEEWOLDE Surveillerende agenten hielden maandagavond een 63-jarige man uit Woudenberg aan op het Koraal voor rijden onder invloed van alcohol. Op het politiebureau blies de man 250 ug/l (0,57 promille). Hij kreeg een rijverbod van 1 uur en proces-verbaal is tegen hem opgemaakt. De verdachte is heengezonden.

Verdachten autodiefstal aangehouden
LELYSTAD Maandagavond zijn twee Lelystedelingen (32 en 16 jaar) op een parkeerplaats in de Jol aangehouden op verdenking van autodiefstal. De verdachten liepen samen met nog een onbekende man bij de auto (de motorkap stond open) vandaan met de accu. De agenten controleerden de auto die als gestolen bij de politie was opgegeven. Het slot van de bestuurdersportier bleek kapot te zijn. De agenten hielden de twee verdachten aan en namen ze voor nader verhoor mee naar het politiebureau.

Vals geld
ALMERE Maandagmiddag is in de Willem De Vlaminghstraat door agenten een huiszoeking gedaan naar aanleiding van het uitgeven van vals geld door een 45-jarige man uit Almere. Op het betreffende adres troffen de agenten de verdachte niet aan, maar wel een vuurwapen en vals geld. Deze zijn voor nader onderzoek meegenomen. Een 45-jarige vrouw uit Almere is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij deze zaak en ze is voor nader verhoor meegenomen naar het politiebureau.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie