Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Twee videorecorders gestolen van huurbaas in Amersfoort

Datum nieuwsfeit: 07-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 7-08-2001

Politieberichten district Eemland zuid, 10.00 uur
Twee videorecorders gestolen van huurbaas

AMERSFOORT Maandagmiddag is een 17-jarige man uit Amersfoort er met twee videorecorders van zijn huurbaas vandoor gegaan.

De 59-jarige eigenaresse van de woning aan het Ogierpad had de huur met ingang van maandag opgezegd. Maandagmiddag zat zij om kwart over vier met twee kandidaat-huurders in gesprek in de keuken van de woning. Opeens verscheen de 17-jarige ex-huurder voor het raam, die bonsde en schreeuwde omdat hij naar binnen wilde. De eigenaar stuurde hem weg en sloot de gordijnen van de keuken.

De kandidaat-huurders zagen de man het dak van de schuur beklimmen en hoorden even later dat hij boven de woning was binnengekomen. De eigenaar ging naar boven, maar de getuigen zagen dat de man de woonkamer in kwam lopen en zoekend om zich heen keek. Zij zagen dat hij twee videorecorders pakte, loskoppelde en hiermee de achtertuin inliep en verdween. De identiteit van de verdachte en zijn mogelijke verblijfplaats zijn bij de politie bekend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie