Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jaarverslag 2000 Raad voor het Vrije Beroep (RVB)

Datum nieuwsfeit: 07-08-2001
Bron: Nederlandse Orde van Advocaten
Zoek soortgelijke berichten
Nederlandse Orde van Advocaten

Jaarverslag 2000 Raad voor het Vrije Beroep (RVB)

De Raad voor het Vrije Beroep heeft in juli haar jaarverslag 2000 gepresenteerd. Geïnteresseerden kunnen een digitale versie (pdf-file) van het verslag opvragen bij het RVB-secretariaat. Stuur hiertoe een e-mailbericht naar rvb@raadvoorhetvrijeberoep.nl, onder vermelding van: Jaarverslag 2000 .

De RVB is een samenwerkingsverband van 33 beroepsorganisaties in Nederland en behartigt de gemeenschappelijke belangen van de vrije beroepsbeoefenaren die aangesloten zijn bij de lidorganisaties. De RVB-lidorganisaties vertegenwoordigen circa 75.000 van de naar schatting 95.000 werkzame vrije beroepsbeoefenaren in Nederland. De Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie