Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Provincie steunt kwaliteitsimpuls voor Flevolandse akkerbouw

Datum nieuwsfeit: 07-08-2001
Bron: Provincie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Flevoland

Provincie steunt kwaliteitsimpuls voor Flevolandse akkerbouw

Het college van Gedeputeerde Staten van Flevoland heeft positief gereageerd op een projectvoorstel van landbouworganisatie NLTO voor ondersteuning van het zogeheten Eurep-GAP/KPA-project in Flevoland. Door deelname aan het project krijgen twintig akkerbouwers de kans om begeleiding te krijgen bij de certificering van hun bedrijf, volgens de eisen van het zogenoemde Eurep-GAP programma. Met het Eurep-Gap-programma wil een twintigtal grote Europese supermarktketens de consument de zekerheid bieden dat zowel het productieproces als het product voldoen aan de eisen op het gebied van o.a. voedselveiligheid, milieu en natuuraspecten. Wat betreft het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie