Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Samenwerking Whizzdom en Bright Alley op gebied e-learning

Datum nieuwsfeit: 07-08-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Samenwerking Whizzdom B.V. en Bright Alley

Hilversum, 7 augustus 2001 - Whizzdom en Bright Alley hebben een samenwerkings-overeenkomst afgesloten op het gebied van e-learning.

Het betreft een overeenkomst waarbinnen de business unit Knowledge and Learning van Bright Alley optreedt als leverancier van maatwerk interactieve trainingen, die kunnen worden opgenomen in Whizzdoms platform. Hiermee vergroten beide partijen hun servicepakket aanzienlijk en zijn daardoor nog beter in staat bestaande en potentiële klanten te voorzien van een fullservice e-learning oplossing waarbij de voordelen van een eenvoudig te implementeren Learning Management System (LMS) worden gecombineerd met de voordelen van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie