Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 08-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven e.o. 8-08-2001
3ePersbericht woensdag 8augustus2001

Politieberichten

Helmond: Inbraak in een bedrijf
Woensdag tussen 6.30 en 10.15 uur is ingebroken in een bedrijf op de Duizeldonksestraat. Aan de voorzijde is een toegangsdeur opengebroken. Uit de loods zijn diverse gereedschap-pen gestolen.

Veldhoven: Diefstal uit een woning
Rond 4 uur vanochtend hoorde een bewoonster gestommel in haar woning op de Dieze. Zij ging kijken en zag dat de voordeur geopend was. Uit de woning verdween een gsm. Onbe-kend is hoe men de woning binnendrong.

Asten: Snelheidscontrole
Woensdagmorgen tussen 8.35 en 10.35 uur is een snelheidscontrole gehouden op de Flora-laan. 670 voertuigen zijn gecontroleerd. 73 daarvan reden sneller dan 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 89 km/u.

Op de Meijelseweg is woensdag tussen 11.20 en 12.45 uur een snelheidscontrole gehou-den. Van de 274 gecontroleerde voertuigen reden er 42 sneller dan 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 81 km/u.

Beek en Donk: Diefstal tuinstel
Gisterenmorgen tussen 1.00 en 5.30 uur is vanuit een tuin, gelegen achter een woning aan de Vuurdoorn, een tuinstel gestolen. Vermoedelijk heeft men toegang tot de tuin verkregen door een niet afgesloten poort. Een tuintafel, 4 tuinstoelen met kussens en een 1 parasol met standaard zijn weggenomen.

Bakel: Verkeerscontrole
Woensdagmorgen tussen 8.00 en 8.35 uur is op het Mathijseind een verkeerscontrole ge-houden. 40 automobilisten kregen een proces-verbaal voor het negeren van een gesloten-verklaring voor motorvoertuigen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie