Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sun mikt op groeiend marktaandeel storage-markt

Datum nieuwsfeit: 08-08-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
1844a59.gif
Sun mikt op groeiend marktaandeel storage-markt
Met de vandaag gesloten onderlinge overeenkomst beogen Sun Microsystems en Hitachi, Ltd en Hitachi Data Systems de concurrentieverhoudingen binnen de storage-markt sterk te wijzigen. De twee bedrijven mikken met hun gezamenlijke inspanningen op de bovenzijde van de markt, op de storage voor datacenter-omgevingen. Centraal hierbij staan de nieuwe Sun StorEdge 9900 producten. Deze systemen worden ondersteund door een aantal wereldwijde bedrijfskritische support centers. Gebruikers van de nieuwe Sun storage- en server-producten hebben hiermee een enkel aanspreekpunt voor hun ondersteuning. De overeenkomst betekent eveneens dat de software-producten van beide bedrijven gecombineerd worden en ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie