Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zoekactie vermiste man uit Ten Boer nog zonder resultaat

Datum nieuwsfeit: 08-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Groningen
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Groningen, plaats: Ten Boer 8-08-2001
Nog geen spoor van vermiste man
Woensdag 8 augustus 2001

Zoekactie nog zonder resultaat

Van de 42-jarige Albertus Wolters uit Ten Boer die sinds 25 juli vermist wordt is tot op heden nog geen spoor teruggevonden. De man verliet met zijn auto op woensdag 25 juli zijn woning in Ten Boer. De auto werd op 27 juli in Bedum teruggevonden. Oproepen in de media leverden meerdere tips op. Een aantal tips, die eind juli binnen kwamen, wezen in de richting van de omgeving Bedum. Omdat de man mogelijk zwemmend is gezien in het Boterdiep is dinsdag gedregd door de waterpolitie van de KLPD. Dit leverde geen resultaat op. De politie vraagt getuigen die de man de afgelopen tijd gezien hebben contact op te nemen met de politie in Uithuizen via 0900 8844 (30 c/m).

Signalement Albertus Wolters: lengte 186 cm, kort donkerblond haar, snor, gebruind uiterlijk. Bij zijn verdwijning was hij gekleed in een korte groene Bermudabroek, T-shirt en zwarte sandalen. Zoekactie nog zonder resultaat
Inlichtingen, Afdeling Communicatie. 0900 - 8844 (30 ct/min)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie