Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: gehele regio

Datum nieuwsfeit: 08-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: gehele regio 8-08-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Saskia van Bruinessen, 0320-211 215

Weedplantage opgedoekt
ALMERE Na een tip heeft de politie dinsdagochtend een professionele weedplantage aan de Markerkant opgedoekt. In totaal zijn 2000 hennepplanten, ongeveer 70 kg gedroogde henneptoppen en de apparatuur in beslag genomen en geruimd met de hulp van de brandweer. Bij de inval troffen de agenten 8 verdachten die bezig waren met het knippen van de weedplanten, aan. Deze personen, 4 mannen (39 jaar en 31 jaar uit Almere, 37 jaar uit Krommenie, 54 jaar uit Almere) en 4 vrouwen (59 jaar en 36 jaar uit Almere, 40 jaar uit Diemen, 50 jaar uit Weesp) zijn aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor nader verhoor. De hoofdverdachte meldde zich s middags bij het politiebureau. Deze 43-jarige man uit Hilversum is aangehouden en voor nader verhoor ingesloten.

Vermissing
ZEEWOLDE Een 22-jarige man uit Zeewolde wordt sinds dinsdagmiddag vermist. De politie begon een zoekactie in de omgeving van zijn woning. De politie trof onder andere een fiets en een pasje met zijn naam aan bij het Veluwemeer. Omdat de man mogelijk te water geraakt is, zoekt de politie samen met de brandweer rond, op en in het water. Dit heeft tot nog toe geen resultaat opgeleverd. Het onderzoek wordt voortgezet.

Aanhouding voor mishandeling
ALMERE Dinsdagavond hield de politie in het Achterpad een 20-jarige man uit Almere aan voor (eenvoudige) mishandeling. De verdachte had ruzie gehad (aanleiding niet bekend) met een andere man (40-jarige man uit Almere) die met een hoofdwond per GGD-ambulance naar het Flevoziekenhuis gebracht is.

Aanhoudingen voor vernielingen
ALMERE Vier mannen zijn dinsdagnacht in de Kerkstraat aangehouden voor openlijke geweldpleging. De verdachten hadden een ruit ingeslagen. De politie trof twee van de verdachten (27 uit Rotterdam, de ander was dronken en weigerde zijn naam te geven) ter plaatse aan. De politie hield de andere 2 verdachten (32 en 26 jaar uit Rotterdam) op de Audioweg aan. Alle verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor.

Dief velgen aangehouden
EMMELOORD De politie heeft een 20-jarige automobilist uit Almere aangehouden voor diefstal van velgen. Surveillerende agenten hielden op Constructieweg de man aan, omdat hij zonder rijbewijs reed. In zijn auto lagen de velgen. De man is voor nader verhoor ingesloten op het politiebureau. Zijn auto is in beslag genomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie