Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Lekstroom

Datum nieuwsfeit: 08-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 8-08-2001

Politieberichten district Lekstroom, 09.20 uur
Winkeldief aangehouden

NIEUWEGEIN Op dinsdag 7 augustus is een man voor winkeldiefstal aangehouden.

Rond half negen in de avond zag een medewerker van een winkel aan de Ravenswade dat een man een koffer met daarin een boormachine ter waarde van bijna f 300,- uit een stelling pakte. De man liep langs de kassa zonder het gereedschap af te rekenen. Daarop hield de medewerker de man, 40 jaar oud en afkomstig uit Utrecht, aan.

De politie bracht de man over naar het politiebureau. Hij bekende de koffer met boormachine te hebben weggenomen. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Bromfietser met teveel op

NIEUWEGEIN In de nacht van dinsdag 7 op woensdag 8 augustus is een bromfietser voor het rijden onder invloed aangehouden.

Rond één uur in de nacht controleerden politiemensen een bromfietser op de Vreeswijksestraatweg. Uit de blaastest ter plaatse bleek dat de man, 19 jaar oud en afkomstig uit Vianen, hoogstwaarschijnlijk teveel had gedronken. Hij werd aangehouden.

Bij de ademanalyse op het politiebureau blies hij 365 ug/l (0,95 promille), bijna twee keer de maximaal toegestane hoeveelheid van 0,5 promille. De man kreeg een boete van f 160,- en een rijverbod van drie uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie