Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Heerlen

Datum nieuwsfeit: 08-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 8-08-2001 Politieberichten district Heerlen (RKey; 13.55 u) Woensdag, 8 augustus 2001

District Heerlen

Heerlen; klappen
Afgelopen dinsdagmiddag kreeg de politie een melding van een openlijke geweldpleging in een winkel aan de Anjelierstraat in Heerlen. Een drietal jongeren zouden zich provocerend hebben gedragen ten opzichte van beveiligingspersoneel waarbij op een gegeven moment strubbelingen ontstonden en over en weer klappen vielen. Het drietal wist te ontkomen. De gewaarschuwde politie heeft vlakbij een verdachte aangehouden die voldeed aan opgegeven signalementen. De verdachte, een 17-jarige jongeman uit Hoensbroek werd overgebracht naar het politiebureau waar hij werd ingesloten. De politie die een nader onderzoek naar het gebeurde instelt is nog op zoek naar de andere twee hierbij betrokken verdachten.

Heerlen; diefstal
Een 57-jarige vrouw uit Heerlen ontdekte afgelopen dinsdagmiddag in een winkel aan de Promenade dat onbekenden haar beurs uit de tas hadden gestolen. Daarin bevonden zich een bankpasje en een geldbedrag van ruim honderdvijfendertig gulden. Een 30-jarige vrouw uit Nieuwstadt ontdekte diezelfde dinsdagmiddag dat op de Klompstraat in Heerlen dat haar gsm uit de tas was gestolen. Beide slachtoffers hebben bij de politie aangifte gedaan van zakkenrollerij. Een 64-jarige vrouw uit het Engelse Kettering heeft bij de politie aangifte gedaan van diefstal van haar tas. Het slachtoffer ontdekte in een winkel aan het Homerusplein dat onbekenden, vermoedelijk in een onbewaakt ogenblik haar tas hadden gestolen. Daarin bevonden zich papieren, enkele bankpasjes en een geldbedrag van ongeveer zeshonderd gulden.

Nuth; betrapt
Een 25-jarige man uit Brunssum betrapte afgelopen dinsdagavond op een parkeerplaats aan de Stationstraat in Nuth een vreemde man in zijn auto. Bleek dat in de auto was ingebroken en dat de stereo-installatie al uit de auto was losgehaald. De Brunssummer waarschuwde de politie en droeg de verdachte, een 26-jarige man uit Sittard over aan de politie. Die heeft de verdachte aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij werd ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie