Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Lauda positief over samenwerking Arrows

Datum nieuwsfeit: 08-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Jos Verstappen Info Page
Zoek soortgelijke berichten
Jos Verstappen Info Page

Lauda positief over samenwerking Arrows

Niki Lauda, de voormalige Formule 1 wereldkampioen en verantwoordelijk voor Fords Premier Performance Division waar Cosworth en Pi Research deel van uitmaken, gaf eerder vandaag informatie over de komende samenwerking met Arrows.

Het initiatief kwam van de kant van Cosworth en Pi Research. Deze bedrijfsonderdelen moeten winst maken. Om dat te realiseren moet je laten zien dat je competitief materiaal kan leveren. Wij hebben de mankracht en de benodigde faciliteiten om dit te bewerkstelligen. Ik ben er heilig van overtuigd dat concurrentie goed is. Als Arrows sneller is dan Jaguar Racing dan is dat onze fout want dan is het Arrows chassis (of hun rijders) beter. Wat mij motiveert is competitie en voor gezeur heb ik geen tijd. Ik houd van pragmatiek. Je bewijst Jaguar Racing echt geen dienst door een motoren deal uit te sluiten of om minder goede motoren aan een ander team te leveren. Ik denk dat de deal met Arrows juist zeer motiverend zal werken en dat beide teams sneller en beter zullen worden.

Lauda bevestigde dat Arrows dezelfde motor specificatie krijgt als zijn eigen Jaguar Racing.

©2001 www.verstappen.nl, all rights reserved

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie